Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ” για τις περιφέρειες Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θράκης, Θεσσαλίας και Κεντρικής  Ελλάδας.

Το χρονοδιάγραμμα υποβολής των δηλώσεων για τις υπόλοιπες περιφέρεις της Ελλάδας,  διαμορφώνεται ως εξής:

–      Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου: Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά

–      Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου: Στερεά Ελλάδα, Βόρειο Αιγαίο

–      Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου: Αττική

–      Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου: Κρήτη, Νότιο Αιγαίο

–      Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου: Δυτική Μακεδονία

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια /ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.

Επιπλέον λόγω της ταχύτατης απορρόφησης των προβλεπόμενων πόρων, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξετάζει τη δυνατότητα να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του προγράμματος.

Το πρόγραμμα όπως είναι γνωστό παρέχει κίνητρα στου πολίτες για να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τους αλλάζοντας το σύστημα θέρμανση ή και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

H εταιρεία μας καλύπτει πλέον όλο το εύρος των εφαρμογών ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών, τόσο με συστήματα αέρα-αέρα όσο και με συστήματα νερού καθώς διαθέτει αντλίες θερμότητας της Climaveneta και της Mitsubishi Electric που εμπίπτουν στις επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος. Οι αντλίες προσφέρουν ασύγκριτη οικονομία, άνεση όλο το χρόνο, αθόρυβη λειτουργία, έχουν απλή εγκατάσταση, σέβονται το περιβάλλον και προσθέτουν αξία στο ακίνητό σας.

Δείτε εδώ τον Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος