Loading...
Οικιακές Εφαρμογές2020-02-13T17:22:27+03:00

ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ πρωτοπόρος του κλιματισμού στην Ελλάδα

Η ΔΕΛΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, μέλος του ομίλου ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, είναι πρωτοπόρος του κλιματισμού στην Ελλάδα,
προωθώντας δυναμικά ήδη από το 1980 την τεχνολογία των αντλιών θερμότητας και το Home System

Αντλίες Θερμότητας

Οι Αντλίες Θερμότητας αποτελούν το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης – ψύξης. Ξεχάστε το πετρέλαιο, τις ξυλόσομπες, το φυσικό αέριο, τα pellets και λύσεις που παραπέμπουν στο… παρελθόν!
Οι Αντλίες Θερμότητας Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric, είναι ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης-ψύξης και τις εκπομπές καυσαερίων, με τη χρήση δωρεάν ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως ο αέρας, το νερό και το έδαφος.
Απαλλάσσουν πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο και συνδέονται στο ήδη εγκατεστημένο δίκτυο καλοριφέρ, σε περίπτωση υφιστάμενων κτιρίων. Προσφέρουν οικονομία στην κατανάλωση έως 35% στην απλή έκδοσή τους, ακόμα και με τις φετινές εξαιρετικά χαμηλές τιμές του πετρελαίου.
Σε νέα κτίρια, το σύστημα Climaveneta παρέχει ταυτόχρονα και ψύξη για το καλοκαίρι ενώ με χρήση γεωθερμίας, προσφέρει έως 60% οικονομία στην κατανάλωση.
Υποκαθιστώντας τη συμβατική πηγή θέρμανσης, που χρησιμοποιείτε, με αντλία θερμότητας νέας γενιάς Climaveneta,  brand της Mitsubishi Electric εξοικονομείτε μεγάλο μέρος της ετήσιας δαπάνης θέρμανσης.

Πλεονεκτήματα

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ έως 60%
  • Απλή εγκατάσταση και συντήρηση
  • Άνεση όλο το χρόνο: Θέρμανση, Ψύξη και Ζεστό νερό χρήσης
  • Αθόρυβη λειτουργία

Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας εως 60% Οικονομία στη Θέρμανση, ΧΩΡΙΣ πετρέλαιο!

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Οι αντλίες θερμότητας Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric δεν παράγουν θερμότητα καίγοντας κάποιο ορυκτό καύσιμο, αλλά λαμβάνουν το 75% δωρεάν από τον αέρα ή το έδαφος. Έτσι, αποτελούν το πλέον οικονομικό σύστημα θέρμανσης που υπάρχει σήμερα, όπως βεβαιώνει και η πρόσφατη μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου: δείτε τα αποτελέσματά της.

ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Το σύστημα είναι έτοιμο να συνδεθεί σε όλους τους τύπους δικτύων θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, fan coils, ενδοδαπέδια). Η συντήρησή του είναι ελάχιστη και τοποθετείται σε πολύ περιορισμένο εξωτερικό χώρο. Δεν γίνονται επεμβάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού και δεν γεμίζει κάθε δωμάτιο με νέα κλιματιστικά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Oι αντλίες θερμότητας Climaveneta,brand της Mitsubishi Electric είναι το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Προσφέρει οικονομία χωρίς να κάνει τον ιδιοκτήτη υπηρέτη (ξύλα, στάχτες) και χωρίς να επιβαρύνει καθόλου το αστικό περιβάλλον με ρύπους ή αιθάλη.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ -20 C
Η Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric βρήκε την τέλεια λύση ώστε οι αντλίες θερμότητας να λειτουργούν αποδοτικά, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όταν οι θερμοκρασίες το χειμώνα φθάνουν τους -20 C.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ
Η Climaveneta brand της Mitsubishi Electric είναι ένας ηγέτης του χώρου, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης-ψύξης-γεωθερμίας στην Ευρώπη. Έχει περισσότερα από 41 έτη εμπειρία στις αντλίες θερμότητας και διαθέτει 9 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Στην χώρα μας υποστηρίζεται από τη Δέλτα Κλιματισμός, μέλος του ομίλου Δέλτα Τεχνική και από ειδικευμένο δίκτυο συνεργατών-μηχανικών που εγγυώνται τη σωστή εγκατάσταση.

CLIMAVENETA: ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ
Η τοποθέτηση συστήματος Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric βελτιώνει την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου και σε συνδυασμό με την άνεση που προσφέρει, το κάνει πιο δελεαστικό σε αγοραστές και ενοικιαστές.

Σχέδιο Εγκατάστασης

Σχέδιο εγκατάστασης Αντλίες θερμότητας

Αντικατάσταση Λέβητα με Αερόψηκτες Αντλίες Θερμότητας

Κατάλληλες για αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου ή αερίου σε υπάρχοντα κτίρια (μοντέλο AW-HT). Προσφέρουν οικονομία στην κατανάλωση μέχρι 68% και εξαιρετική απόδοση στη θέρμανση!

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας – Κατοικίες με Οικόπεδο

Κατάλληλες για καινούριες κατασκευές ή μονοκατοικίες και κτίρια με διαθέσιμο περιβάλλοντα χώρο (μοντέλο BWR MTD2). Αντικαθιστούν το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο με οικονομία μέχρι 80% και κορυφαία απόδοση σε ψύξη και θέρμανση!

Αερόψυκτες Αντλίες Θερμότητας για Νέες Κατασκευές

Κατάλληλες για νέες κατασκευές και για κατοικίες / κτίρια με εγκατεστημένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή τοπικές κλιματιστικές μονάδες – fan coils units (μοντέλο AWR MTD2). Προσφέρουν οικονομία στην κατανάλωση μέχρι 68% και εξαιρετική απόδοση στη θέρμανση!

Εγγύηση – After Sales

Ποιότητα Κατασκευής

Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, είναι η ποιότητα. Ποιότητα μόρφωσης στο επίπεδο των ανθρώπων που σας ενημερώνουν, ποιότητα συνεργασίας με τους πελάτες και, βέβαια, ποιότητα κατασκευής των αντλιών θερμότητας.

Εγγύηση

Η Climaveneta παρέχει την κορυφαία αυτή τη στιγμή εγγύηση στην αγορά, διάρκειας 3 ετών* για τον συμπιεστή, την “καρδιά” δηλαδή της αντλίας θερμότητας και, 2 ετών για τα υπόλοιπα τμήματά της.

Η εγγύηση αυτή επεκτείνεται στα 5 ή και 10 έτη, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, μέσω συμβολαίου συντήρησης με τη Δέλτα Κλιματισμός.

After Sales Service

Προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη εξασφάλιση σε βάθος χρόνου, για την απροβλημάτιστη και αποδοτική λειτουργία του συστήματος, η Δέλτα Κλιματισμός  διαθέτει οργανωμένο Τεχνικό Τμήμα που ανταποκρίνεται στις “μετά την πώληση” ανάγκες των πελατών Αντλιών Θερμότητας Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric.

Η Δέλτα Τεχνική έχει μάλιστα εξασφαλίσει πιστοποίηση, σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008, ακόμα και για τις υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης μετά την πώληση.

* Η εγγύηση των 3 ετών καλύπτει τις παρακάτω σειρές:
i-NRG, AWR DHW2 XE, i-KIR, i-KI, MTD1 AWR, AWR MTD2 XE, AW HT, WWR MTD2, MTD2 BWR, WWR DHW2, BWR DHW2.

Χρηματοδότηση

Τα  προγράμματα  “εξοικονόμηση κατ’ οίκον” παρέχουν κίνητρα στους πολίτες για να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τους αλλάζοντας το σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης με αντλίες θερμότητας, λαμβάνοντας επιχορήγηση που φτάνει το 70% ή άτοκο δάνειο ανάλογα με εισοδηματικά και άλλα κριτήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι εντάσσονται στο πρόγραμμα για την αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου με αντλίες θερμότητας Climaveneta, brand της Mitsubishi Electric καθώς και αρχικές εκγαταστάσεις θέρμανσης – κλιματισμού.

Σημείωση: Αναμένεται η δημοσίευση νέου προγράμματος

Συχνές Ερωτήσεις για Αντλίες Θερμότητας

Ποια είναι η οικονομία που θα πετυχαίνω σε σχέση με το πετρέλαιο; Πόσο γρήγορα θα κάνω απόσβεση του κόστους εγκατάστασης;2019-01-24T03:30:19+03:00

Η πραγματική εξοικονόμηση χρημάτων για θέρμανση σε σχέση με το πετρέλαιο είναι της τάξης του 65-80%. Με αυτά τα δεδομένα, η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης είναι της τάξης των 3 ετών και στη συνέχεια το σύνολο του οικονομικού οφέλους (65-80% των εξόδων θέρμανσης) παραμένει στην τσέπη μας.

Μπορούν οι αντλίες θερμότητας Climaveneta να παράγουν και ψύξη το καλοκαίρι;2019-01-24T03:29:55+03:00

Ναι, το ίδιο μηχάνημα παράγει και ψύξη το καλοκαίρι αρκεί να υπάρχει εγκατάσταση fan coils (τερματικές μονάδες). Σε αυτή την περίπτωση έχουμε θέρμανση το χειμώνα, ψύξη το καλοκαίρι και ζεστό νερό χρήσης, το ιδανικό σύστημα κλιματισμού δηλαδή.

Μπορούν οι αντλίες θερμότητας Climaveneta να θερμάνουν ολόκληρο το σπίτι-κτίριο;2019-01-24T03:29:35+03:00

Βεβαίως μπορούν να θερμάνουν κτίρια όλων των μεγεθών, σε τέλειο επίπεδο άνεσης, αντικαθιστώντας πλήρως τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Από ένα διαμέρισμα μέχρι έναν ουρανοξύστη, οι αντλίες θερμότητας είναι το ίδιο αποτελεσματικές και οικονομικές.

Παράγουν οι αντλίες θερμότητας Climaveneta και ζεστό νερό χρήσης;2019-01-24T03:28:45+03:00

Όλοι οι τύποι αντλιών θερμότητας Climaveneta έχουν σχεδιασθεί για να παράγουν και ζεστό νερό χρήσης, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων (υποκατάσταση και του θερμοσίφωνα).

Γιατί να επιλέξω τις αντλίες θερμότητας σε ένα υφιστάμενο σπίτι ή κτίριο, αντικαθιστώντας το πετρέλαιο;2019-01-24T03:28:17+03:00

Από όλες τις εναλλακτικές λύσεις του πετρελαίου, η αντλία θερμότητας είναι με διαφορά η πιο οικονομική. Η τοποθέτηση και η σύνδεση στο υφιστάμενο δίκτυο θέρμανσης είναι εύκολη και η λειτουργία και συντήρηση απλή, σε αντίθεση με άλλες λύσεις (π.χ. pellets).

Έχω ενδοδαπέδιο σύστημα, αλλά θέλω και ψύξη το καλοκαίρι. Μπορώ να συνδέσω στο σύστημα fan coils;2019-01-24T03:27:45+03:00

Βεβαίως και μπορείτε, αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο σύστημα και στην εγκατάσταση.

Πού τοποθετείται η αντλία θερμότητας;2019-01-24T03:27:15+03:00

Η αντλία θερμότητας καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο σε κάποιο εξωτερικό σημείο του κτιρίου, του κήπου ή της ταράτσας. Δεν επηρεάζει καθόλου το εσωτερικό του σπιτιού.

Γιατί οι αντλίες θερμότητας Climaveneta προτείνονται ως η καλύτερη λύση για ενδοδαπέδια συστήματα;2019-01-24T03:17:44+03:00

Γιατί μπορούν να ρυθμίζονται και να παρέχουν νερό χαμηλότερης θερμοκρασίας που απαιτείται στα ενδοδαπέδια συστήματα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο την κατανάλωση και αυξάνοντας την απόδοση. Οι συμβατικοί λέβητες πετρελαίου είναι σχεδόν ακατάλληλοι για το ενδοδαπέδιο σύστημα.

Μπορούν οι αντλίες θερμότητας Climaveneta να παράγουν ζεστό νερό χρήσης το καλοκαίρι;2019-01-24T03:17:10+03:00

Ναι, μπορούν να λειτουργήσουν για παραγωγή ζεστού νερού και μάλιστα με μεγάλη οικονομία, ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία 40°C και άνω.

Έχω ήδη σώματα καλοριφέρ, μπορώ να τα θερμάνω με τις αντλίες θερμότητας Climaveneta;2019-01-24T03:16:39+03:00

Βεβαίως μπορείτε, καθώς οι αντλίες θερμότητας Climaveneta παράγουν θερμό νερό μέχρι και 65ο C και λειτουργούν με εξωτερική θερμοκρασία που φθάνει έως και τους -20ο C, οπότε δεν χρειάζεται ούτε καν σαν βοηθητικό το πετρέλαιο.

Γιατί να επιλέξω τις αντλίες θερμότητας σε μία καινούργια οικοδομή;2019-01-24T03:15:58+03:00

Γιατί το πετρέλαιο και το καλοριφέρ είναι μία λύση τεχνολογίας…. του 1800 ενώ το φυσικό αέριο προσφέρει μικρότερη οικονομία. Τα πλεονεκτήματα της αντλίας θερμότητας είναι πολλαπλά : τεράστια οικονομία πάνω από 65%, ψύξη το καλοκαίρι, απλή συντήρηση, καθαρή για το αστικό περιβάλλον λύση.

Μήπως οι αντλίες θερμότητας είναι θορυβώδεις;2019-01-24T03:15:25+03:00

Οι σύγχρονες αντλίες θερμότητας είναι τελείως αθόρυβες και το ίδιο συμβαίνει και με τα fan coils, εφόσον χρησιμοποιηθούν αντί για σώματα καλοριφέρ ή ενδοδαπέδιο.

Πώς λειτουργεί η αντλία θερμότητας Climaveneta;2019-01-24T03:14:49+03:00

Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που μεταφέρει το χειμώνα τις θερμίδες από μια ψυχρή πηγή, δηλαδή τον εξωτερικό αέρα, σε μια θερμή περιοχή, δηλαδή το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού.
Αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία καύση.
Η βασική ιδιότητα λοιπόν αυτής της “μηχανής” είναι ότι μεταφέρει θερμότητα. Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρει είναι 2,5 έως 3,5 φορές περισσότερη από την ποσότητα ενέργειας που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της μεταφοράς αυτής.
Η ενέργεια που παραλαμβάνει η αντλία θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα είναι επομένως ΔΩΡΕΑΝ

Μπορεί να αντικατασταθεί ο λέβητας-καυστήρας πετρελαίου στο σπίτι μου που έχει σήμερα καλοριφέρ;2019-01-24T03:14:11+03:00

Οι αντλίες θερμότητας CLIMAVENETA έχουν ειδικό μοντέλο για αντικατάσταση λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου και πολλοί ιδιώτες ή επαγγελματίες πλέον προχωρούν στην αντικατάσταση για να μειώσουν τα υπέρογκα έξοδα θέρμανσης (συνέπεια των υψηλών τιμών πετρελαίου). Σε σπίτια και κτίρια με ήδη εγκατεστημένο καλοριφέρ, με ενδοδαπέδιο σύστημα ή με τοπικές τερματικές μονάδες (fan coils) αποτελούν την ιδανική λύση για δραστική μείωση στα έξοδα θέρμανσης, βελτιώνοντας παράλληλα και τα επίπεδα άνεσης. Η οικονομία στην κατανάλωση κυμαίνεται ανάμεσα σε 65% και 80%! Επίσης, οι αντλίες θερμότητας της CLIMAVENETA λειτουργούν με εξωτερική θερμοκρασία που φθάνει έως και τους -20ο C οπότε δεν χρειάζεται ούτε καν σαν βοηθητικό το πετρέλαιο.

Share

Τίτλος