Αντλίες θερμότητας

Έως 60% Οικονομία στη Θέρμανση, ΧΩΡΙΣ πετρέλαιο!

Οι Αντλίες Θερμότητας αποτελούν το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης - ψύξης. Ξεχάστε το πετρέλαιο, τις ξυλόσομπες, το φυσικό αέριο, τα pellets και λύσεις που παραπέμπουν στο... παρελθόν!

Οι Αντλίες Θερμότητας Climaveneta είναι ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης-ψύξης και τις εκπομπές καυσαερίων, με τη χρήση δωρεάν ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως ο αέρας, το νερό και το έδαφος.

Απαλλάσσουν πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο και συνδέονται στο ήδη εγκατεστημένο δίκτυο καλοριφέρ, σε περίπτωση υφιστάμενων κτιρίων. Προσφέρουν οικονομία στην κατανάλωση έως 35% στην απλή έκδοσή τους, ακόμα και με τις φετινές εξαιρετικά χαμηλές τιμές του πετρελαίου.

Σε νέα κτίρια, το σύστημα Climaveneta παρέχει ταυτόχρονα και ψύξη για το καλοκαίρι ενώ με χρήση γεωθερμίας, προσφέρει έως 60% οικονομία στην κατανάλωση.

Υποκαθιστώντας τη συμβατική πηγή θέρμανσης, που χρησιμοποιείτε, με αντλία θερμότητας νέας γενιάς Climaveneta, εξοικονομείτε μεγάλο μέρος της ετήσιας δαπάνης θέρμανσης. 

Πλεονεκτήματα
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ έως 60%
  • Απλή εγκατάσταση και συντήρηση
  • Άνεση όλο το χρόνο: Θέρμανση, Ψύξη και Ζεστό νερό χρήσης
  • Αθόρυβη λειτουργία
Δείτε τα πλεονεκτήματα αναλυτικά εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας
στο τηλ. 210 94 00 720