Μήνυμα Προέδρου

Η ιστορία αποδεικνύει πως η επιτυχία ενός εγχειρήματος δεν είναι πάντα εξασφαλισμένη «από τα χαρτιά», όσο ξεχωριστή κι αν είναι η ιδέα στην οποία βασίζεται. Εξαρτάται από πολλούς μετέπειτα παράγοντες. Η σωστή θεωρητική μελέτη δεν είναι ποτέ αρκετή διότι απαιτεί στην εφαρμογή της ουσιαστικές καθημερινές πρακτικές, έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, υπευθυνότητα και τεχνογνωσία.

Εμείς στη Δέλτα Τεχνική από την ίδρυσή της το 1980 δώσαμε σημασία στην επιτυχία κάθε έργου που αναλαμβάναμε, από τη μελέτη (η εμπειρία μου ξεκινά το 1970), την επιλογή του εξοπλισμού, τη λεπτομέρεια στην εφαρμογή και κυρίως σεβασμό στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

Η πίστη μας στην αξία της τεχνολογίας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για εξοικονόμηση και προστασία του περιβάλλοντος μας βοήθησε από την αρχή σε μια επιτυχή και σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία στην αγορά.

Πρώτοι εμείς εφαρμόσαμε καινοτόμες για την Ελλάδα εφαρμογές Αντλιών Θερμότητας  και Βιομάζας.

Στην συνέχεια μελετήσαμε και κατασκευάσαμε πληθώρα μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών, σταθμών συμπαραγωγής με βιομάζα, φωτοβολταϊκών σταθμών και εφαρμογών γεωθερμίας.

Παράλληλα, διατηρούμε αναλλοίωτες τις βασικές αρχές που μας βοήθησαν μέχρι σήμερα και εγγυώνται επιτυχημένες επενδύσεις (μικρές ή μεγάλες) για τους πελάτες μας.

Το όραμά μας είναι δύσκολο να αποτυπωθεί μέσα σε ένα κείμενο, αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να το στηρίξουμε με πράξεις μέσα από την ενεργό και πρακτική παρουσία μας στην αγορά.

A. Δεληγιώργης
Πρόεδρος Ομίλου Δέλτα Τεχνική