Παράδειγμα Πισίνων

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά παραδείγματα θέρμανσης πισίνας με μηχανήματα Climaveneta:

 
Κολυμβητήριο, Γλυφάδα Αττικής
 
Εγκαταστάθηκε αντλία Θερμότητας Climaveneta, μοντέλο NX N 0704 T/LN CA,  θερμικής ισχύος 186 kW, για την θέρμανση ανοιχτής πισίνας.
   
Κλειστό Γυμναστήριο, Βύρωνα Αττικής

Στο γυμναστήριο εγκαταστάθηκαν δύο μηχανήματα Roof Top Packaged units της Climaveneta, τύπου WHISPER ENTHALPY 0352 με ανάκτηση θερμότητας, συνολικής ψυκτικής ισχύος 546kw, συνολικής θερμικής ισχύος 334 kw και συνολικής παροχής αέρα 45.000 m3/h.
   
Aqualux Hotel and Spa, Ιταλία

Εγκαταστάθηκαν δύο γεωθερμικές τετρασωλήνιες αντλίες θερμότητας νερού-νερού, μοντέλο ERACS2-WQ 1902 από τη σειρά INTEGRA της Climaveneta, για την θέρμανση των 7 πισίνων που διαθέτει το συγκρότημα καθώς και για τα κέντρα περιποίησης και το γυμναστήριο.
   
Myconian Villa Collection, Μύκονος

Τοποθετήθηκε μία αντλία θερμότητας AW-HT 0071 της σειράς Prana της Climaveneta, θερμικής απόδοσης 27kW για να καλύψει τις ανάγκες των τεσσάρων εσωτερικών ιδιωτικών πισινών, 20m2 έκαστης. Επίσης, το ίδιο μηχάνημα συνδέθηκε και με ένα boiler των 500lt που τροφοδοτεί με ζεστά νερά χρήσης τις 10 σουίτες που διαθέτει.
   
Capri Palace Hotel & Spa, Κάπρι

Τοποθετήθηκαν μονάδες ειδικά κατασκευασμένες για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, μοντέλο EHEN 612, της Climaveneta που συνδυάζουν τη χαμηλή εκπομπή θορύβου με τον σεβασμό στα αρχιτεκτονικά στοιχεία της κατασκευής και την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ζεστών νερών χρήσης και θέρμανσης πισινών σε 24ωρη βάση όλο το χρόνο.
   
 
Δημοτικό Κολυμβητήριο, Περιστέρι Αττικής

Εγκαταστάθηκε αερόψυκτος ψύκτης νερού Climaveneta με μερική ανάκτηση θερμότητας τύπου NX-D 0352 P/K ισχύος 88,5kW, για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και για την ψύξη των χώρων του κολυμβητηρίου. Επίσης τοποθετήθηκε αντλία θερμότητας αέρα-αέρα (Roof-Top) τύπου WSM-0101CE ισχύος 34,8kW στην ψύξη και 32,3kW στην θέρμανση για τον κλιματισμό του κυλικείου.
   
Sheraton Mirage Resort & Spa, Αυστραλία

Η Climaveneta διαθέτει κορυφαία εμπειρία στην τεχνολογία μαγνητικής αιώρησης για μηχανήματα κλιματισμού σαν αυτά που τοποθετήθηκαν σε αυτό το ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν τα μοντέλα ψυκτών ERACS2-WQ 2702 και TECS2-W 1213 HC για να παράγουν ζεστό νερό και να θερμαίνουν την πισίνα του ξενοδοχείου.
   
Δημοτικό Κολυμβητήριο, Περιστέρι Αττικής

Εγκαταστάθηκε επίσης, γεωθερμική αντλία θερμότητας Climaveneta, μοντέλο NECS-WN 0552 / B για την θέρμανση της πισίνας,   διαστάσεων 50m x 21m.
   
Cavo Olympo Luxury Resort & Spa, Πιερία

Δύο κορυφαίες αντλίες θερμότητας Integra NECS-Q 704 SL της Climaveneta, εγκαταστάθηκαν στον συγκεκριμένο ξενοδοχείο για να καλύψουν τις ανάγκες για θέρμανση, κλιματισμό και ζεστά νερά χρήσης, όλων των χώρων του ξενοδοχείου και της εσωτερικής πισίνας.
 
   
  Οικία,  Βούλα Αττικής

Εγκαταστάθηκε αντλία θερμότητας Climaveneta AWR 0101 DHW 2, θερμαντικής ισχύος 28,3kW με ολική ανάκτηση θερμότητας, για ψύξη και θέρμανση, όλο το χρόνο, στο χώρο εσωτερικής πισίνας και παράλληλη παραγωγή δωρεάν ζεστού νερού χρήσης.
   
Κολυμβητήριο, Βέροια

Εγκατάσταθηκαν μια αερόψυκτη αντλία θερμότητας Climaveneta  NECS-N 0412 / B και μια γεωθερμική αντλία θερμότητας Climaveneta NECS-WN 0412/B ικανοποιώντας την θέρμανση και την ψύξη του χώρου καθώς και την θέρμανση της πισίνας.
   
Ξενοδοχείο, Μύκονος

Τον Απρίλιο του 2013 εγκαταστάθηκε μία αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Climaveneta AW-HT 0071t.
Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη λειτουργία του συστήματος, το ξενοδοχείο εγκατέστησε φέτος δύο επιπλέον αντλίες θερμότητας Climaveneta, τύπου AW 0071 HT ισχύος 37,3 kW και AW 0041 HT ισχύος 19,9 kW και πάλι για ζεστά νερά χρήσης αλλά και για τη θέρμανση εσωτερικής πισίνας