Υπηρεσίες
 
    Η Δέλτα Τεχνική είναι πρωτοπόρος του κλιματισμού στην Ελλάδα, προωθώντας δυναμικά ήδη από το 1980 την τεχνολογία των αντλιών θερμότητας και το Home System, με το οποίο αξιοποιείται στο έπακρο η δωρεάν ενέργεια που υπάρχει στο περιβάλλον.

Σήμερα, έχοντας συγκεντρώσει ασύγκριτη εμπειρία από αναρίθμητες εγκαταστάσεις και μελέτες, η Δέλτα Τεχνική στέκεται δίπλα σε επαγγελματίες μηχανικούς, εγκαταστάτες, αρχιτέκτονες αλλά και ιδιώτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την 33χρονη τεχνογνωσία κι αξιοπιστία της. Σκοπός της εταιρείας είναι να επιλέξει μαζί τους το καλύτερο σύστημα, τον ποιοτικότερο εξοπλισμό και να τους βοηθήσει να το υλοποιήσουν με άψογο τρόπο.
Μελέτες:
Διαστασιολόγηση μονάδων και σχεδίαση δικτύων για εγκαταστάσεις θέρμανσης - ψύξης - κλιματισμού - αερισμού. Προμήθεια των κατάλληλων μηχανημάτων που εισάγει η ίδια η Δέλτα Τεχνική.

Εγκαταστάσεις:
Ανάληψη και επίβλεψη του συνόλου των εργασιών εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού, με δίκτυα αέρα, νερού, ηλεκτρολογικά και παράδοσή τους σε πλήρη λειτουργία , σε συνδυασμό με πεπειραμένους συνεργάτες .

Συντήρηση & υποστήριξη:
Παροχή υπηρεσιών συντήρησης, ανταλλακτικών και υποστήριξης της λειτουργίας.